![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o ocenę mojej strony pod prawie każdym względem (oprócz względu braku artykułów, bo one się pojawią niebawem. Slider też nie jest w 100% dokończony). Wygląd strony, treść, ogólna ocena.
Ważne bym zaznaczył, że stronę robiłem od totalnego zera. Po prostu notatnik, ciepła herbatka i do roboty! Link: http://ziuty.pl Ten post edytował unnamedly 16.03.2013, 17:45:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ważne bym zaznaczył, że stronę robiłem od totalnego zera. Po prostu notatnik, ciepła herbatka i do roboty! Kto jest grupą docelową tej strony? Inni uczniowie, którzy muszą napisać coś na zaliczenie (może to miałoby sens)? Firmy raczej nie ponieważ teksty mają formę przeznaczoną dla młodej osoby, mam tu na myśli osoby poniżej 20 roku życia. Jeśli chcesz dorabiać sobie tworząc strony to nie twórz wszystkiego sam, zakup sobie jakiś gotowy szablon z templatemonsert i to samo oferuj klientom. Robienie wszystkiego od zera w takim wydaniu (próba oferowania usług) nie ma sensu. Ten post edytował sf 19.03.2013, 11:31:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:39 |