![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam utworzony formularz w php. Wszystko ładnie chodzi, oprócz sprawdzania walidacji poprawnego wpisywania adresu email...Podaję kod php mojego formularza:
W jaki sposób można dodać walidację adresu email do tego formularza php. ? Czy trzeba od nowa przebudować cały plik .php Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale Ty kombinujesz, przecież dostałeś wyżej rozwiązanie.
dodajesz to do swojego kodu i z glowy, popraw tylko na poprawna zmienną bo nie patrzyłem nawet w kod, więc nie wiem jak u Ciebie się ona zwie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale Ty kombinujesz, przecież dostałeś wyżej rozwiązanie.
dodajesz to do swojego kodu i z glowy, popraw tylko na poprawna zmienną bo nie patrzyłem nawet w kod, więc nie wiem jak u Ciebie się ona zwie. Chyba za dużo kombinuję...Hm.. dodałem ten kod do .kontakt.php:
I kod nie działa mi. Po wpisaniu jakiegoś tekstu w pole email, wysyła mi go...Chodzi mi żeby po wpisaniu adresu email w złym formacie, czy bez małpy obok pokazywało się ostrzeżenie że błędny adres mail jest wpisany coś w tym rodzaju.. Jeszcze oprócza kodu w php próbuję w js jak wyżej opisałem....Pozdrawiam serdecznie P.S Nie wiem czy w dobrym miejscu dodałem ten kod... Ten post edytował piotrino 18.03.2013, 23:19:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 09:59 |