![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam serwis ogłoszeniowy, który kończę wdrażać - wersja stabilna, ale dopiero ruszam. Poszukuję do współpracy osoby, która będzie dokonywała drobne poprawki, tzw ulepszenia, których ja będę autorem. Od takiej osoby oczekiwałbym: - profesjonalizumu, - doświadczenia i obycia z PHP, - przedstawiania ofert na moje zlecenia - na takiej zasadzie bym płacił, - dodatkowym atutem będzie4 zrobienie prostych przeróbek graficznych. Proszę o kontakt na PW, resztę dogadamy. Mam jeszcze 2 inne projekty, które też już sa stabilnymi wersjami, ale kilka przeróbek będzie koniecznych. ps. panowie, którzy odpowiedzieli mi na PW, a nie dostali ode mnie info prosze o podanie maila. Forum ma możliwość napisania tylko 15 PW na dzień i teraz nie moge pisać :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 12 Dołączył: 7.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet nie mam siły czytać tego całego SPAMu, ale wypowiem się co do tej cytowanej wiadomości z 14 lutego. Fakt, na 16 miało być gotowe a 16-tego wysłałem wiadomość:
16.02.2013 21:54 (MSID=184662 w razie jakby jakiś moderator/admin chciał zweryfikować) Cytat Została jeszcze jedna kwestia w 1-szym punkcie. Niestety nie mam konta do płatności internetowych, żeby podpiąc. Rozwiązanie powinno działać, tylko nie mam jak przetestować. Może podeślę Panu poprostu całość i sam Pan przetestuje, żeby nie musiał Pan podawać haseł? W odpowiedzi dostałem coś w stylu:"proszę czekać, postaram sie załątwić konto testowe". Po kilku dniach dostałem maila, że nie wywiązuje się z umowy na co przypomniałem, że wg ostatnich ustaleń miałem czekać na dane (niestety te wiadomości usunałem więc nie przytocze dosłownie) - po tej wiadomości wkońcu dostałem dane (nie mam tych wiadomosci wiec dokąłdnej daty nie podam było to ok. 18-19 lutego). Dnia 20.02.2013 dostałem rano wiadomość: Cytat Słuchaj, rozmawiałem z drugim wykonawca, który był po tobie. Powiem tak: czekam na zmiany dzisiaj do 20.00. Jesli nie zdążysz trudno, muszę iść gdzie indziej. Jak mówią czas to pieniądz, a ja ani jednego ani drugiego nie mam zbyt dużo, więc muszę podjąć drastyczne ruchy :-( Myślę, że się wywiążesz, ale decyzję muszę podjąć dzisiaj. Na tą wiadomość przestałem pisać. Panu rafalesowi, też zdażały się 1-2 dniowe opóźnienia w stosunku do tego co mówił(m.in sam skrypt podesłał 1 dzień póxniej niż deklarował). Dnia 16 lutego dałem 2 możliwości: albo wysyłam pliki, albo dostaje dane do testowania - wybrał Pan opcje numer 2, przez co kilka dni mineło - kilka dni później już nie miałem czasu, który zarezerowałem sobie na wykonanie/testowanie zlecenia więc nie wiem jakim prawem może mieć Pan do mnie pretensje, zaoferowałem wprost podesłanie całej mojej pracy - Pan kazał czekać. Totalnie nie rozumiem po co robi Pan tą całą szopkę? Opisuje Pan, że dnia 16 lutego nic nie było zrobione, podczas kiedy dostał Pan jasna informacje, a potem zachowywał się, jakby tej wiadomości nie było. Potem straszył mnie Pan nawiązaniem współpracy z kimś innym jeśli nie zrobię czegoś do jakiejś okreslonej godziny - a tego dnia byłem na wsi i nie miałem dostępu do internetu, wróciłem wieczorem,po 20 - po upływie Pańskiego terminu. Nie oszukałem Pana. Co więcej poświęciłem swój czas i nie wziąłem zapłaty, ale jednocześnie nie miałem ochoty z Panem współpracować - bo współpraca oraz wymiana informacji z Panem była okropna. Pan ma mi za złe, że urwałem kontakt, ale kontakt z Panem był wg mnie stratą czasu - pisałem wprost, a Pan zdawał się mieć problemy z czytaniem ze zrozumieniem i kilkukrotnie straszył mnie zerwaniem warunków za kilku godzinne opóźnienie (mimo, że wcześniej sam Pan kazał mi czekać). Wg mnie te okoliczności w pełni wystarczyły mi do odniesienia wrażenia, że pisanie kolejnych maili będzie stratą czasu. pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:02 |