![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam serwis ogłoszeniowy, który kończę wdrażać - wersja stabilna, ale dopiero ruszam. Poszukuję do współpracy osoby, która będzie dokonywała drobne poprawki, tzw ulepszenia, których ja będę autorem. Od takiej osoby oczekiwałbym: - profesjonalizumu, - doświadczenia i obycia z PHP, - przedstawiania ofert na moje zlecenia - na takiej zasadzie bym płacił, - dodatkowym atutem będzie4 zrobienie prostych przeróbek graficznych. Proszę o kontakt na PW, resztę dogadamy. Mam jeszcze 2 inne projekty, które też już sa stabilnymi wersjami, ale kilka przeróbek będzie koniecznych. ps. panowie, którzy odpowiedzieli mi na PW, a nie dostali ode mnie info prosze o podanie maila. Forum ma możliwość napisania tylko 15 PW na dzień i teraz nie moge pisać :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Rafales, naprawdę uważasz, że słowo "oszust" jest adekwatne do całej tej sytuacji jak całe "ostrzeganie" przed podjęciem współpracy z Twoim niedoszłym zleceniobiorcą? Moje doświadczenie podpowiada mi, że często prawda leży gdzieś po środku. Być może Sebastian.rozmus uznał, że rozpocznie prace po otrzymaniu kompletu danych? My też czekamy zawsze na komplet informacji. Wynika to z tego, iż nie chcę mieć rozgrzebanych w połowie i (co gorsza) nie rozliczonych projektów, które czekają na dane od klienta.
Nie zrozum mnie źle, ale zlecenie było drobne, może programista chciał załatwić wszystko "za jednym zamachem"? Niestety zleceniodawcy nie zawsze rozumieją, że "przeciągając" termin mogą niekoniecznie wstrzelić się w wolny dzień kalendarzowy programisty. Umawialiście się na krótki deadline, w którym programista miał czas. Później mógł przecież zająć się czymś innym (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Z drugiej strony programista mógł Ci profilaktycznie napisać jakąś wiadomość. Innymi słowy: więcej luzu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:05 |