![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam serwis ogłoszeniowy, który kończę wdrażać - wersja stabilna, ale dopiero ruszam. Poszukuję do współpracy osoby, która będzie dokonywała drobne poprawki, tzw ulepszenia, których ja będę autorem. Od takiej osoby oczekiwałbym: - profesjonalizumu, - doświadczenia i obycia z PHP, - przedstawiania ofert na moje zlecenia - na takiej zasadzie bym płacił, - dodatkowym atutem będzie4 zrobienie prostych przeróbek graficznych. Proszę o kontakt na PW, resztę dogadamy. Mam jeszcze 2 inne projekty, które też już sa stabilnymi wersjami, ale kilka przeróbek będzie koniecznych. ps. panowie, którzy odpowiedzieli mi na PW, a nie dostali ode mnie info prosze o podanie maila. Forum ma możliwość napisania tylko 15 PW na dzień i teraz nie moge pisać :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisząc o tym że się nie wywiązałeś, mam na myśli to że jak twierdzi sebastian, nie podałeś danych do testów, które powinny być podane w pierwszej kolejności, bo trudno nakładać poprawki z zewnątrz.
A to że był poślizg czasowy, normalna rzecz. Stawka była śmieszna, podejście również. To że płacisz komuś 100zł, nie znaczy że masz go na wyłączność, zacznij być poważny, to podejście innych również się zmieni. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pisząc o tym że się nie wywiązałeś, mam na myśli to że jak twierdzi sebastian, nie podałeś danych do testów, które powinny być podane w pierwszej kolejności, bo trudno nakładać poprawki z zewnątrz. A to że był poślizg czasowy, normalna rzecz. Stawka była śmieszna, podejście również. To że płacisz komuś 100zł, nie znaczy że masz go na wyłączność, zacznij być poważny, to podejście innych również się zmieni. Drogi kolego. Jest jedna zasada: nie znasz tematu, nie pisz głupot. Do wprowadzenia były 3 poprawki, zupełnie ze sobą nie związane. Skoro wiec nie było dostępu do płatności Dotpay (bo konto tylko do testów może założyć tylko dział administracyjny) należało zrobić 2 pozostałe rzeczy, wtedy byłaby chociaż okazja pokazać, że się wywiązuje z umowy. Jeśli chodzi o test płatności, dałem znać, że czekam na ruch dotpaya. ps. czekam na info od sebastian, jezeli wyrazi zgodę, udostępnię korespondencję. Wystraczy zacytować dwie wiadomości, wszystko tam jest zapisane. A tak na marginesie. 2013-02-14 18:58 - info treści: do jutra wieczorem powinienem się wyrobić z całością... znaczy wg Ciebie tyle, co realizacja poprawek do dnia 15.02 do wieczora? Bo jesli tak, to nie rozumiem, dlaczego dnia 16-20.02 zlecenie nie jest wykonane nawet w części? Może by tak chociaż info do mnie, że sprawa przeciągnie się o 7 dni czy więcej? Jeżeli Ty tak współpracujesz z innymi, to luz, życzę powodzenia. Ten post edytował rafales 8.03.2013, 12:09:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drogi kolego. Jest jedna zasada: nie znasz tematu, nie pisz głupot. Mogę prosić o to samo. Jeżeli Ty tak współpracujesz z innymi, to luz, życzę powodzenia. Nie, z reguły nie biorę/nie zlecam roboty za/na 2 godziny pracy, nawet gdy trafia się "okazja". Dlaczego? To już wyjaśniłem wyżej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 18:43 |