![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie zarabiam na php, coś tam sobie dłubię i proszę o wyrozumiałość (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zrobiłem skrypt dodający do bazy danych pliki tak wiem, że tak nie powinno być, ale to nie duża ilość będzie więc może być. Problem mam w tym, że dodać mogę ale wyświetlić jeśli to zdjęcie gif lub jpg za boga nie mogę. Mam to wszystko lokalnie na XAMPP i nie wiem czy to nie jego wina. Nie mam błędu ale obrazek się nie wyświetla, jest tylko taki kwadracik taki jak w przypadku braku zdjęcia. Reasumując tak to wygląda
Link który przechodzi do tej strony wygląda tak http://localhost/upload_files/mysq_upload_...e.php?idfoto=13 Oczywiście to wersja robocza, ale powinno działać. Może ktoś mi podpowiedzieć co robię źle albo czego mi brakuje ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj pokazałem kod po co mam zaśmiecać forum komentarzami. A w tym się schował byczek.
Poprawię się. Niestety jak przeniosłem to wszystko do prawidłowej strony to niestety nie działa. Nadal wyświetla się kwadracik, ale dzięki Tobie może dojdę gdzie jest tam błąd. Cóż no nieraz tak jest , że gdzieś ucieka ten błąd i go nie widać "Diabeł ogonem go przykrył". Nie mów że jesteś idealny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) wiem wiem jesteś NAJLEPSZY tyle razy tu pomogłeś . Dzięki serdeczne jeszcze raz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 02:33 |