![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam serwis ogłoszeniowy, który kończę wdrażać - wersja stabilna, ale dopiero ruszam. Poszukuję do współpracy osoby, która będzie dokonywała drobne poprawki, tzw ulepszenia, których ja będę autorem. Od takiej osoby oczekiwałbym: - profesjonalizumu, - doświadczenia i obycia z PHP, - przedstawiania ofert na moje zlecenia - na takiej zasadzie bym płacił, - dodatkowym atutem będzie4 zrobienie prostych przeróbek graficznych. Proszę o kontakt na PW, resztę dogadamy. Mam jeszcze 2 inne projekty, które też już sa stabilnymi wersjami, ale kilka przeróbek będzie koniecznych. ps. panowie, którzy odpowiedzieli mi na PW, a nie dostali ode mnie info prosze o podanie maila. Forum ma możliwość napisania tylko 15 PW na dzień i teraz nie moge pisać :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Chciałbym zobaczyć jak wygrywasz sprawę w sądzie na podstawie umowy ustnej na kwotę 100zł. Znając nasze sądy to na kwotę 100zł by nie wygrał nawet sprawy na podstawie pisemnej umowy....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znając nasze sądy to na kwotę 100zł by nie wygrał nawet sprawy na podstawie pisemnej umowy.... Chyba sprawy nawet by nie było. Za mała szkodliwość czynu, czy jak to się fachowo nazywa. A nawet jeśli, kto zapłaciłby za postępowanie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ale jakby powiedział Wołoszański, nie uprzedzajmy faktów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:52 |