![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 19.03.2012 Skąd: Września Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem muszę zaliczać tylko co 24h klinięcie w link.. zaraz opisze na przykładzie (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
User xinski ma konto na stronie y i dostaje link do programu polecen np. y.pl/pp.ph?u=xinski i rozsyła ten link do znajomych i oni klikają oddjae mu punkty do tej pory wiem jak zrobić tylko nie wiem jak zrobić aby znajomi mogli kliknąć w ten link tylko raz na 24h (tz mogą klikać kilka razy ale zalicza tylko jeden raz na 24h). Myślę że dobrze opisłem o co mi chodzi... a 2 to jak zabezpieczyć to przed proxy i zmiennym ip Ten post edytował kalafior122 7.03.2013, 16:27:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 190 Dołączył: 5.02.2011 Skąd: 64-800 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie że to ma być ten sam link tylko dodany unikalny jednorazowy identyfikator, każdy kto się zaloguje będzie miał inny identyfikator i tylko raz będzie mógł kliknąć. Nie da się tego zrobić bez logowania bo można łatwo ominąć.
W poprzednim poście napisałem, że po każdym wejściu na stronę, cofam, tamto nie zadziała, użytkownik musi się zalogować. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 19.03.2012 Skąd: Września Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie że to ma być ten sam link tylko dodany unikalny jednorazowy identyfikator, każdy kto się zaloguje będzie miał inny identyfikator i tylko raz będzie mógł kliknąć. Nie da się tego zrobić bez logowania bo można łatwo ominąć. W poprzednim poście napisałem, że po każdym wejściu na stronę, cofam, tamto nie zadziała, użytkownik musi się zalogować. a ja potrzebuje bez logowania z logowaniem bym nie miał tego problemu... a adres mac da rade pobrać bez lan? Ten post edytował kalafior122 7.03.2013, 18:49:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:12 |