![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jak według was powinno pobierać się konfuguracje z plik php? A może lepsze do tego jest file.ini ?
U mnie obecnie wygląda to tak:
I w pliku php:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Crozin - przeczytałem, to wczoraj... czytam to dzisiaj, razem z linkami i nadal nie widzę wyższości jednego nad drugim o której piszesz.
Kwestia indywidualnego podejścia do projektowania samych bebechów, tudzież wygody. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Crozin - przeczytałem, to wczoraj... czytam to dzisiaj, razem z linkami i nadal nie widzę wyższości jednego nad drugim o której piszesz. Kwestia indywidualnego podejścia do projektowania samych bebechów, tudzież wygody. Nie, to nie kwestia indywidualnego podejścia. To kwestia pewnych standardów, wypracowanych reguł w inżynierii oprogramowania. Za @Crozinem - oczywiście jeżeli robisz małe projekty to nie uświadczysz większej różnicy. Ale czemu od początku nie robić tego dobrze? Polecam: (w tym przypadku najlepiej od slajdu 6) http://www.slideshare.net/fabpot/dependenc...ion-in-php-5354 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:10 |