![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Pobawiłem się trochę w PS i coś tam naskrobałem. Do oceny oddaje zakodowany szablon. Formularz nie oskryptowany, w zakładce prace będzie podpięty slider. Link Ten post edytował kamil_lk 2.03.2013, 23:08:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - Helvetica Neue ta czcionka będzie lepsza. - kontakt chyba nie działa, ciągle widnieje "komunikat o błędzie" Co do czcionki to chyba zostanę przy obecnej bo takowa jest wykorzystywana w win8 co było natchnieniem tej pracy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kontakt nie działa, bo jak już pisałem nie jest oskryptowany. Cytat form zdecydowanie do wymiany (wygląd) Też mi się za specjalnie nie widzi, ale próbowałem odzwierciedlić formularz z win8 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ale chyba masz racje i go zmienię na coś przyjaźniejszego. A co sądzicie o przechodzeniu na poszczególne zakładki? Lepiej użyć jQuery tak jak to zrobiłem, czy może standardowe odnośniki do kolejnych podstron? Co jest lepszym rozwiązaniem, wydajniejszym? Jak to wpływa na pozycję w wyszukiwarkach? Lepiej mieć więcej stron czy jedną i w niej zamieszczone wszystko? Ten post edytował kamil_lk 3.03.2013, 10:38:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 01:15 |