![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
jak oceniacie wygłąd mojej strony ? http://www.webmasterportfolio.za.pl/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 11 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@pawlo20, obecnej strony nie ma już co komentować, mogę zrozumieć, że chcesz za wszelką cenę zbudować swoją stronę od podstaw (grafika, szablon, funkcjonalność strony). Chcesz osiągnąć wszystko sam, ale niestety nie wychodzi Ci to dobrze. To tak jak z utworami muzycznymi, są tacy artyści, kórzy tworzą swoje utowry sami: wymyśla rify gitarowe, następnie dodają rtym grając na perkusji, piszą teksty i sami śpiewają. Większość takich utworów jest słaba i się nie sprzedaje. Dlaczego tak się dzieje? Bo dobry wokalista może nie czuć gitary czy perkusji. Z koleii może tworzyć dobre teksty i śpiewać. Tak czy siak aby powstał w miarę dobry kawałek potrzebny jest zespół. Tak samo jest ze stronami. Programista (czy koder) nie musi mieć wyczucia graficznego, a grafik nie musi mieć umysłu analitycznego. Dlatego grafik zajmuje się grafiką, a programista - programowaniem. Wniosek z tego, byś zaniechał pracę związaną z grafiką, bo obecnie Twoja strona przypomina mi czasy, gdy ściągałem jedną mp3 przez 20 min. (korzystając z modemu, działającego na zasadzie impulsów TPSA).
Popatrz jak wyglądają strony personalne, zobacz jak obecnie tanie są gotowe szablony - wybierz sobie najfajnieszy i oprogramuj. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:04 |