![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 27.11.2012 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wiem tematów było sporo ale nic znaleźć nie mogę
więc tak mam link supdomena.domena.pl/tnij.php?test=oj i chodzi o to żeby było supdomena.domena.pl/tnij/oj i jeszcze jak zdobyć to oj get raczej już nie zadziała (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 228 Pomógł: 7 Dołączył: 15.08.2012 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To Ci chyba już nie pomogę hehe -ja mam na tej zasadzie przepisane wszystkie adresy a linijki mam 4 razy dłuższe niż ta powyżej i wszystko działa -nie wiem dlaczego Tobie nie chce działać, musisz próbować, jak pierwszy raz siedziałem nad httacess to zeszło mi ze 2 dni zanim cokolwiek zaczęło działać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
plik masz zrobiony prawidłowo tym bardziej, że piszesz że tnij działa a nie działa to co po nim możesz jeszcze spróbować wywalić ten pytajnik drugi od lewej strony bo właściwie to co jest w nawiasie czyli kropka (czyli jakikolwiek znak) oraz gwiazdka która oznacza (użyty zero lub więcej razy) powoduje, że czy ten pytajnik później jest czy go nie ma i tak powinno Ci działać ale spróbuj też bez niego co do get to po przepisaniu sam w sobie dalej działa i zbiera z urla np masz adres:
to ta 30 jest w $_GET['jakisget'] pomimo, że adres jest przepisany |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 01:33 |