![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie potrzebuję waszej pomocy. Mianowicie mam kilka paneli logowania takich samych kod niżej. Są na serwerze 4 panele logowania do innych pakietów jest to panel_klienta_basic, panel_klienta_silver, panel_klienta_gold, panel_klienta_premium w każdym po zalogowaniu są trochę inne info. Zrobione jest że użytkownik wpisując login i hasło i wybiera swój pakiet jeśli się zgadza login z przypisanym pakietem jest logowanie. I jest ok użytkownik się poprawnie zalogował z pakietem basic i został przekierowany do panel_klienta_basic wszystko ładnie problem polega ze użytkownik w pasku url w przeglądarce jak zmieni sam panel_klienta_basic np. na panel_klienta_silver zostaje zalogowany to panelu panel_klienta_silver. Jak zabezpieczyć by po zmianie url jak pisałem użytkownik się nie zalogował tam tylko okno zęby wyskoczyło do wpisania loginu i hasła?
![]()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj jak możesz przykładzik bo nie wiem jak się zabrać za to. Zrobiłem tak w pliku login.php i nie działa jest to samo. I każdym panelu zrobiłem sesion pakiet potem w drugim sesion pakiet 2 itp może coś w pliku index.php co wkleiłem wyżej coś zmienić?
Ten post edytował de_gie 25.02.2013, 10:13:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:03 |