![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, posiadam plik Index.php który ładuje mi główne funkcję, typu:
- łączenie z bazą danych. - sesje - head. - lewy bok. - tutaj funkcją autoloader do ładowania klas podstron np.: News, Kontakt, Rejestracja, Logowanie itp.. - stopka.. I chodzi oto, że nie wiem jak zrobić aby pokazywać tytuł strony, skoro ładuje wcześniej plik head, a przecież teoretycznie nie da się wywołać zmienną wyżej a niżej zdeklarować jej wartość, wiec w jaki sposób to robić ?. Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj tam oj tam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ciężko jest dyskutować z kimś, kto jest na nie z zasady "bo tak" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nie napisałeś o co Ci chodziło z tymi znacznikami? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Także z całym szacunkiem ale odnoszę wrażenie, że Ty sam Nospor nie wiesz o co chodzi z OB (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Albo spotkałeś się z jakąś makabryczną implementacją (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ponadto - każdy ma prawo odpowiadać na pytanie. Ty podałeś swój sposób, którego ja nie neguję, ja pokazałem inną (owszem cięższą wydawać by się mogło) drogę. Teraz autor w połączeniu tego co napisałeś i tego co ja podsunąłem może wyjść z tego tylko na plus... ale może się mylę? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) P.S. Wiem wiem, że moderator ma zawsze racje ale ja jestem z natury czepliwy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 11:03 |