![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 2 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
ostatnio podczas rozmowy z pewną w miarę obeznaną w sieci osobą usłyszałem z jej ust takie właśnie słowa. I w sumie zgłupiałem. Obecnie zacząłem się uczyć PHP i już naczytałem się o obiektowym, frameworkach i chciałem się jeszcze trochę douczyć i zabrać się za Zend Framework, a totalnie zbito mnie z tropu... Powiedzcie mi jaka jest prawda? Czy "PHP umiera" jest prawdą? Wiem, że jesteśmy na forum PHP ale: czy Ruby lub Python są lepsze? Mogę prosić o rozjaśnienie sytuacji? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 2 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co takiego rewolucyjnego jest w PHP 5.4, że wyprze Pythona? Czemu Ruby umiera?
Hmm może się tu wydawać, że jestem sceptyczny co do PHP, natomiast ja ten język uwielbiam szczególnie odkąd zacząłem uczyć się OOP. Świetnie się w nim pisze i dlatego tym bardziej zmartwiłem się słysząc te słowa i musiałem zapytać i (niestety) będę dopytywał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:01 |