![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio puściłem skan w poszukiwaniu frazy document.write i ku mojemu zdziwieniu znalazło to w pliku gif (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dokładniej wygląda to tak - jest to doklejone na końcu obrazka zacząłem z tym trochę kombinować i owszem da się dopisać dowolny kod bez uszkadzania pliku ale nie daje się on uruchomić. Jakie warunki trzeba spełnić aby taki kod został uruchomiony (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) czy daje się on w ogóle uruchomić (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Obrazki/zasoby/pliki można zwracać nie bezpośrednio przez ścięzkę do nich, ale np. przez skrypt php.
Np. gdy chcesz wpierw sprawdzac czy ktos moze miec dostep do tego, albo gdy zwracasz dynamicznie obrazki, albo gdy chcesz ukryć ściężkę do obrazka. Wówczas skrypt php ma np. taki kod: //tu jakieś nagłówki //header readfile('obrazek.png'); w takim wypadku skrypt js prawdopodobnie się wykona. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 00:39 |