![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
tak jak w temacie, jestem początkującym programistą, znam już html, php, mysql, java script ucze się Code Ignitera. \ Zastanawiam się jaki sposób osbługi ciasteczek jest najłatwiejszy i najbardziej wydajny. Wiem że można zrobić to w wielu językach, np JS, PHP jednak nie wiem co wybrać. Proszę o Wasze opinie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki tutorial?
Napisz co chcesz zrobić to doradzimy Ci już na konkretnym przykładzie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki tutorial? Napisz co chcesz zrobić to doradzimy Ci już na konkretnym przykładzie. Przepraszam, z roztargnienia zapomniałem dodać LINKU. Zacząłem budaować portal ogłoszeniowy, i pomyślałem sobie, że niektóre dane mogłby być przechowywane w ciasteczkach (np. login, hasło, ostatnie wyszukiwania, wybrana lokalizacja itp). Portal najprędzej będzie oparty o Code Igniter, bądź Smarty. Frameworki prawdopodobnie posiadają już obsługę Cookie (chodź do tego jeszcze nie dotarłem), uczę się wszystkiego na raz Frame worki, JS, Jquery, Ajax (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował james8 10.02.2013, 21:14:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, z roztargnienia zapomniałem dodać LINKU. co do tego tutorialu to zastanawiałbym się nad jego wartością merytoryczną, bo np. czym różni się podany przez nich przykład: od tego:
jak ktoś już się bierze za robienie poradników to mógłby chociaż je sprawdzać pod kątem bezsensownego kodu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
jak ktoś już się bierze za robienie poradników to mógłby chociaż je sprawdzać pod kątem bezsensownego kodu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Też wydawało mi się to masłem-maślanym, ale za długo siedziałem przed komputerem i nie wiedziałem już czy ze mną jest coś nie tak czy autor coś sknocił (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 20:23 |