![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
tak jak w temacie, jestem początkującym programistą, znam już html, php, mysql, java script ucze się Code Ignitera. \ Zastanawiam się jaki sposób osbługi ciasteczek jest najłatwiejszy i najbardziej wydajny. Wiem że można zrobić to w wielu językach, np JS, PHP jednak nie wiem co wybrać. Proszę o Wasze opinie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zależy od przypadku - przyszłego zastosowania.
Wykorzystanie PHP ma tę zaletę, że gdy ktoś będzie miał wyłączoną obsługę JS to tak czy siak zapiszesz ciastko. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zależy od przypadku - przyszłego zastosowania. Wykorzystanie PHP ma tę zaletę, że gdy ktoś będzie miał wyłączoną obsługę JS to tak czy siak zapiszesz ciastko. Próbowałem przebrnąć przez TEN tutorial, jednak jest trochę zawiły, zastanawiam się czy faktycznie nie pozostać przy php. Może jeszcze jakieś opinie / przemyślenia w temacie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 04:03 |