![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam mapę google pod GTA SA i chcę zrobić dodawanie punktów z poziomu serwera. Jednak utrudnia mi to jedna rzecz, mianowicie plik w którym są wszystkie punkty jest w pliku .xml a tam PHP nie działa. Ma ktoś na to jakieś rozwiązanie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprecyzuj proszę bardziej swoje pytanie, podaj jakieś szczegóły, przykłady.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprecyzuj proszę bardziej swoje pytanie, podaj jakieś szczegóły, przykłady. Mam na swoim hostingu mapę google pod Grand Theft Auto. Markery, pickupy i inne ikonki mogę dodać tylko w pliku przez dostęp do FTP. Plik ten nazywa się markers.xml i są tam przechowywane wszystkie markery. Właśnie tutaj jest problem bo tak to pobrałbym sobie wszystkie rekordy markerów z bazy i wpuścił to w pętle, a tak nie zrobie bo w xml nie działa php. Nie wiem jak to zrobić, może jakoś zincludować osobny plik.php do markers.xml gdzie będą te rekordy w pętli czy coś. markers.xml
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 05:23 |