![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze koty za płoty. Drugi problem jaki mam to dodanie kilku wierszy do bazy damych mysql poprzez wypełnienia formularza post.
Wyświetlić 4 formularzepotrafie ale chyba źle formułuje zapytanie do bazy danych. Pomożcie mistrzowie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zamieszczam kod jaki mam do tej pory :
Podzieliłem cały kod odpowiednimi znacznikami ale nie wiem czy jest to czytelne....? (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif) A może w inny sposób należy to zrobić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) posidam tabele producenci która ma kolumny id, nazwa,adres www, adres, telefon, uwagi Przekazanie tych danych poprzez tablice post . Następnie jak sformułowac zapytanie do bazy aby dodac np 4 wiersze jednoścześnie (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował wojtek1988 8.02.2013, 23:42:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 6 Dołączył: 20.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę wiedzieć czemu tak strasznie komplikujecie sprawę? Po co Wam te []? Po co w for? Nie lepiej użyć mysql_query z LIMIT 4 oraz while?
plik.php
Odczyt
Ten post edytował teez 9.02.2013, 17:44:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:03 |