![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak zmodyfikować poniższy kod aby poza cyfrą słownie pokazywało zawartość diva ze strony. Przygotuję sobie 5 divów w pliku php np. z obrazkami (ten sam plik w który wywoływana jest cyfra słownie) I teraz jeśli użytkownik otrzyma wartość "case 1" i zobaczy słowną cyfrę "jeden" to chciałbym też aby razem z nią wyświetlał się określony div w tym przypadku <div id="jeden"> z obrazkiem zdefiniowanym w stylach.
pozdrawiam Ten post edytował Maker5 6.02.2013, 23:52:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lub jeżeli $r to również nazwa klasy to
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lub jeżeli $r to również nazwa klasy to
wszystko pięknie tylko coś mi jeszcze przyszło do głowy i muszę trochę zmodyfikować swój pomysł. Mam plik index.php w którym mam stronę i wyświetlają się te cyfry w zależności od wyboru. Oczywiście nie mogę w tym pliku umieścić pięć divów bo będą one od razu widoczne a mają być widoczne w zależności od wyboru przez użytkownika. Więc czy jest możliwość zrobienia tego tak, że tworzę sobie <div id="liczba_obraz"> i wstępnie jest on pusty. Ale do niego będą ładowane <div class="jeden"> <div class="dwa"> <div class="trzy"> itd. w zależności od tego co wybierze użytkownik a w stylach te divy będą zdefiniowane odgórnie np tak.
proszę o pomoc i dziękuję Ten post edytował Maker5 7.02.2013, 11:40:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 16:44 |