![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym przedstawić mój wstępny projekt layoutu (brakuje jeszcze footera, którego już kończę). Głównie postawiłem na oryginalność i na coś nowszego, co wyróżni się wśród konkurencji. Nie jestem wielkim grafikiem więc czekam na ewentualne porady co bym mógł poprawić. Zawartość do obejrzenia tu: http://testowyhosting.awsome.pl/ Z góry dziękuje i czekam na wypowiedzi. Pozdrawiam.
Ten post edytował Generic 31.01.2013, 12:48:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Żeby nie tracić czasu i iść na przód pokazuję wam dwa projekty stron głównych. Nie obraź się, ale moim skromnym zdaniem to nie wygląda na stronę główną. Wyobraź sobie sytuację, że ktoś trafia na Twoją stronę przypadkowo. Wchodzi i widzi formularz logowania, e.w. dwa przyciski. Ale skąd ma wiedzieć jaka funkcjonalność będzie mu udostępniona po założeniu konta? Przydałoby się chociaż kilka linijek opisu co to za strona. Nie będę się wypowiadał więcej w tym temacie. Ani nie jestem jakimś specjalnym ekspertem jeśli chodzi o estetykę, ani nie chcę Cię zniechęcać do dalszej pracy. Powodzenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:36 |