![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 10.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Rapfan jest to strona zrzeszajaca wszystkich fanów rapu, niezaleznie od rodzaju dla nas liczy sie przekaz zawarty w slowach plynacych z bitem. Kazdy uzytkownik moze za darmo sprawdzic oraz dodac cytaty swoich ulubionych artystów i przesluchac ich utwory. adres strony : rapfan.pl Prosiłbym o ocene pod wzgledem pomyslu, wykonania, bezpieczenstwa.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
@lukaskolista
Odnosiłam się do kwestii "unieważniania" przez mało widoczny zapis. Nie ma czegoś takiego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Jedno co mi szczególnie nie pasuje to tło. Kolorystyka jest czarno - zielona, a tu nagle tło ni z gruchy ni z pietruchy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . PS. Jakieś konto testowe? Lukaskolista, nie chcę robić bałaganu w temacie. Ale niby jakie regulacje? Regulamin serwisu nie stoi ponad regulacjami prawnymi. Zapis o prawach autorskich w stopce ma się nijak do regulaminu.
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:25 |