![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem, a mianowicie nie wiem czy opłaca mi się kupić iPada 2 z klawiaturą fizyczną. Do czego będę go używał? - Programowanie w PHP na WEBFTP; - Dodawanie i edytacja rekordów w PHPmyadmin; - Facebook; - Youtube; To chyba wszystko. Prosił bym o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Nakhi, abstrachując od wyboru konkretnego urządzenia - jeśli zamierzasz na nim programować lub raz na jakiś czas wyedytować coś w PMA, to zdecydowanie polecam zakup fizycznej klawiatury. Pisanie na tej ekranowej jest trochę mało wygodne, a jak dochodzą do tego znaczki typu ${};()=, to będziesz głośno przeklinał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja ze swojej strony polecam urządzenie z Adroidem na pokładzie - http://pl.asus.com/Tablet/ASUS_Transformer...mer_Pad_TF300T/ Ja używam wersji z modemem LTE (TF300TL) i jestem póki co bardzo zadowolony. Wielka zaleta to to, że w klawiaturze zamontowana jest dodatkowa bateria. A po podłączeniu naładowanej klawiatury do rozładowanego tableta, rozładowujemy tą pierwszą, ładując "właściwe" urządzenie. Genialne rozwiązanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wada jest taka, że to dosyć drogi sprzęt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 03:10 |