![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co sadzicie o mobilnych systemach operacyjnych? Mamy iOS, Android, Windows Phone i teraz jeszcze wyszlo FirefoxOS i Ubuntu Mobile.
Mi sie podobaja te dwa nowe i chetnie mialbym obydwa i androida (z ktorego teraz pisze) tylko problem w tym ze tylko andek ma popularnosc wiec chyba nie bedzie pelno aplikacji na ubuntu czy ff :/ Pozatym mozliwe jest wgranie takiego ubuntu na telefon z androidem? I czy to ma sens ![]() Wypowiedzcie sie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@UP
zwłaszcza kasą, poza tym to wdzięczne środowisko do tworzenia ![]() [offtop] A na tym custom romie to działała kamera/gps/wifi? Mam ACE'a, kocham ten telefon i na razie nie chcę go zmieniać. Ma tylko ten cholerny feler że trzeba ręcznie wyłączać tam wifi bo inaczej system łapie zwiechę, z tego co wiem to wszystkie oficjalne ROMy cierpią na ten feler - ten ROM też tak ma? Poza tym link padł. [/offtop] -------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:45 |