![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co sadzicie o mobilnych systemach operacyjnych? Mamy iOS, Android, Windows Phone i teraz jeszcze wyszlo FirefoxOS i Ubuntu Mobile.
Mi sie podobaja te dwa nowe i chetnie mialbym obydwa i androida (z ktorego teraz pisze) tylko problem w tym ze tylko andek ma popularnosc wiec chyba nie bedzie pelno aplikacji na ubuntu czy ff :/ Pozatym mozliwe jest wgranie takiego ubuntu na telefon z androidem? I czy to ma sens ![]() Wypowiedzcie sie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie chodziło mi o odgrzewanie kotleta, tylko o jego przyrządzenie (system pasuje do sprzętu na jakim ma pracować). To że nowszy OS dławi się na starszym sprzęcie to normalne. Kazdy system moze pasowac do hardware-u jak sie go tylko zooptymizuja pod odpowiedni cpu/gpu No nie zbytnio jest to normalne bo mi ICS chodzil lepiej na galaxy ace i desire niz na gingerbread -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kazdy system moze pasowac do hardware-u jak sie go tylko zooptymizuja pod odpowiedni cpu/gpu To że system działa na jakimś cpu/gpu z telefonem, nie znaczy od razu że został zoptymalizowany. Większość producentów wgrywa system, na zasadzie "działa, więc jest ok", ale mało który zastanowi się co można by było jeszcze poprawić (głównie ze względu na koszta), a to jest właśnie kluczowe dla poprawnego działania telefonu. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:42 |