![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, pisze sobie taki plik, który wyświetla błędy w razie problemów na stronie, i mam taki kod:
a dokladniej chodzi mi o ta czesc:
Jak mozna umiescic ten kod CSS tak, aby ladnie wygladalo i bylo poprawnie wykonane? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja w was ludzie nie wierze (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) po co mam dodawac html do skryptu sprawdzajacego czy uzytkownik ma bana, czy paczka jezykowa istnieje i czy istnieje szablon jezeli spelnia wszystkie warunki to includuje caly szablon gdzie dopiero znajduje sie HTML. Potrzebuje tylko css do wystylowania klauzuli else jezeli okarze sie ze czegos brakuje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja w was ludzie nie wierze (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) po co mam dodawac html do skryptu sprawdzajacego czy uzytkownik ma bana, czy paczka jezykowa istnieje i czy istnieje szablon jezeli spelnia wszystkie warunki to includuje caly szablon gdzie dopiero znajduje sie HTML. Potrzebuje tylko css do wystylowania klauzuli else jezeli okarze sie ze czegos brakuje To po co poprzez php dodajesz do nagłówka kodowanie? Po co w kodzie dodajesz styl? Od tego właśnie masz HTML HEAD. Może być tak jak masz teraz, ale jeśli chcesz by było optymalnie dodaj normalny HEAD. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:11 |