![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich! Zainstalowałem poprawnie biblioteke mpdf i stworzyłem plik php
(fragment). Problem tkwi w tym, że skrypt mi tworzy plik o nazwie np ,,tematpdf" bez kropki. Jak temu zaradzić, by postać to miało taką ,,temat.pdf"? Dziekuję za pomoc i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt tworzy plik php ktory zawiera biblioteke mpdf($dane2), uzytkownik ktory wejdzie na ten plik, stworzy mu sie PDF na podstawie danych($dane) oraz od razu zacznie pobierac ten plik. Na wyjściu chce otrzymać plik który ma w sobie coś takiego:
oczywiscie na miescju $_SESSION['temat'] ma być jakaś zmiena która użytkownik wcześniej podał. Dziękuje za pomoc, udało się. Gotowy kod wygląda tak:
Kod jest strasznieee chaotyczny i przyznaje szczerze, że nie mam pojęcia czemu ten właśnie zagmatwany kod działa a pozotałe próby, które z podejścia php wyglądały dobrze, nie działały. Ten post edytował AuronDiel 6.01.2013, 22:56:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:53 |