![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy jest możliwość napisać taki adres internetowy w pasku adresu, żeby wartością zmiennej parametru post, była wartość zmiennej tej samej strony, zawarta w skrypcie na stronie. Przykładowo: adres strony: http://www.wwwwww.pl?klucz=RRRRR RRRRR, jest wartością zmiennej zdefiniowanej na tej samej stronie w skcypcie. Np. var zabezp = RRRRR Chodzi oczywiście o ominięcie zabezpieczenia strony. Bez problemu mogę to ominąć, tylko mam pytanie, jak to zrobic w jednym adresie paska adresu? ![]() Macie pomysł? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby całość zawierała się w jednej linii na pasku adresu.
No i ta linia ma wykonać w zasadzie 2 zadania. Pobrać z istniejącej strony klucz zabezpieczający, który znajduje się w skrypcie. a następnie ten już pobrany klucz ma być wartością zmiennej przesyłanej w adresie strony. Czyli www.jakasstrona.pl?klucz=XXX gdzie xxx musi zostać pobrane z tej samej strony, gdzie widnieje jakowartość innej zmiennej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 08:19 |