![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem
Fatal error: Cannot redeclare rank_adv() in settings.php on line 38 Kod którego to dotyczy:
Problem jest jeszcze dziwniejszy, ponieważ błąd ten wyskakuje losowo, tzn raz odświeżę stronę i działa a raz (rzadko) przy odświeżeniu wyskakuje błąd. Można powiedzieć, że dopiero zaczynam swoją przygodę w PHP. Szukałem już odpowiedzi na moje pytanie jednakże nie includuję kilkukrotnie tej funkcji (gdy dam include_once błąd wyskakuje nadal). Z góry dzięki za odpowiedzi. odświeżam bardzo potrzebuję pomocy (zależy mi na czasie) Ten post edytował gegos 14.12.2012, 09:03:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednak funkcja była wywoływana dwa razy, kolega przy bawieniu się shoutboxem zaincludował plik bez mojej wiedzy (sam bym tego błędu nie zrobił(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Dzięki wszystkim za pomoc, temat można zamknąć (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:11 |