![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chcę wyświetlić wszystko z tabeli "news".
Ta tabela składa się z kolumn "id" oraz "ogloszenie". Jak wyświetlić wszystko z tej tabeli? Próbowałem różnymi sposobami, ale nie działa, kolega napisał mi że trzeba to zrobić z pętlą while i napisałem:
i nadal nie działa. Jak to zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 329 Pomógł: 6 Dołączył: 23.11.2011 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób tak:
ASC zmieniasz na DESC jeśli chcesz aby układane było w innej kolejności. A jak nadal nie będzie działać to zmień jeszcze mysql_fetch_array na mysql_fetch_assoc Ten post edytował GoOx 18.12.2012, 15:15:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób tak: ASC zmieniasz na DESC jeśli chcesz aby układane było w innej kolejności. A jak nadal nie będzie działać to zmień jeszcze mysql_fetch_array na mysql_fetch_assoc nadal nie działa. To mój aktualny kod:
próbowałem zamiast array, to assoc, zamiast DESC to ASC. Na pewno nie mam pustej tej tabeli. Czy może być jakiś problem powodowany przez to że kolumna "ogloszenie" jest typu TEXT lub VARCHAR? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 05:37 |