![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam istnieje gdzieś w necie normalny skrypt który rejestracji loginu i profilu bez tych sesji ? z tymi sesjami same problemy mam np. ten skrypt z pierwszy od góry jak szukałem w google ... logując sie i wchodząc w profil w pasku adresu jest id uzytkownika jak wpisuje 1 jest uzytkownik nr 1 i tak dalej to jest podatność 100% ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) proszę o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie ma nigdzie w necie gotowego skryptu bez sesji ? nie wiem czy mnie do konca zrozumieliscie ale podam jeszcze raz o co mi lata zrobiłem sobie ten skrypt u mnie na stronie : http://www.forumweb.pl/gotowe-komponenty-w...ia-profil,65408 Wszystko działało lecz wchodząc na profil w pasku adresu pokazywało się id=1 czyli uzytkonik numer 1 jezeli wklepałem tam id=2 wyswietlił mi się profil uzytkonika numer dwa a mi chodzi o takie cos ze kazdy użytkownik ma swój profil na którym są wyswietlone jakies dane i nikt inny nie moze ich zobaczyć .. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) istnieje coś takiego ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 00:37 |