![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Od dłuższego czasu nie robiłem szablonu html + css i nadając divy i opisując je w css robię coś źle, a nie pamiętam co to za błąd, że wszystkie divy nachodzą na siebie. Tak jakby nie trzymały się swoich rozmiarów, bo zmniejszają się i nachodzą na siebie. Bardzo proszę o pomoc.
Kod CSS:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurka.. Nigdy się z takim czymś niespotkałem, a robie to tak jak zawsze ;/ Dodam, że robię szablon dla Joomli 2.5.
Tutaj link do paczki z szablonem: http://www.sendspace.pl/file/2287edee40afd1e73008f6a Bardzo proszę o pomoc. No i problem rozwiązany (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Czasem na tak prostych rzeczach człowiek może zwariować (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Wszystko popisałem dobrze, oczywiście była to wersja bazowa, którą teraz będę ulepszać. Błędem było brak w pliku css dwukropka przy height. Zamiast "height:" był "height" przez co wszystko się sypało i zlewało w jedno pole. Dlatego też już wariowałem, bo zawsze robiłem szablony tak samo i było dobrze. Dobrze, że znalazłem problem. Dzięki za pomoc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pozdro 4 all |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 12:02 |