![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Kanapa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z moim skrypcikiem.. wypociłem sobie coś takiego:
I mam przycisk który to otwiera, wszystko było ok do momentu w którym nie zrobiłem dynamicznego ładowania treści.. i coś sie stało z zmiennymi ? Tylko nie wiem co, ja chyba nigdy nie dojde z nimi do porozumienia, zawsze mam z tym problem.. I wywala mi błąd: TypeError: o is null if ( o.val().length > max || o.val().length < min ) { (w linii 18) ktoś mi powie dlaczego ? Ten post edytował Mayka 5.12.2012, 14:33:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ma być tak:
name = rejestracja_usera.find("#name") I to name masz przekazać do checkLength Identycznie masz zrobić z email oraz password |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Kanapa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma być tak: name = rejestracja_usera.find("#name") I to name masz przekazać do checkLength Identycznie masz zrobić z email oraz password Działa, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tylko dlaczego alert(name) zwraca OBJECT Object ? To jak bede chciał pobrać wartości tego do jquery to w ten sam sposób ? No dobra pośpieszyłem sie.. działa w sensie nie wywala błędu ale teraz nie wywala też i komunikatu w "validateTips".. i nie pozwala przejśc dalej, gdzie jeszcze jest jakiś babol ? Ten post edytował Mayka 5.12.2012, 15:56:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:40 |