![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 13.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym, ze wywolanie funkcji nie chce odpalic w FireFoxie, dziala pod ie,chrome.. a w FF zawsze gdy jest warunek za nic nie chce odpalic..
dodam, ze bez warunku o dziwo działa ktoś wie dlaczego tak sie dzieje?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 2 Dołączył: 13.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też nie potrzebnie się uniosłem, ale im dłużej siedze w JS tym częściej mnie czymś zaskakuje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jak się okazało jednak kolejność okazała się tym co zawiodło, choć i tak dziwi mnie to dlaczego, gdy nie było warunku ów skrypt działał ;| ? Dziękuje za pomoc ^^ Hmm a miałbym jeszcze jedno pytanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ostatnimi czasy zastanawiałem się czy w pętli np for. można zrobić przerwe czasową w sensie obrót sekunda przerwy. setTimeout tu nie zadziała ponieważ on startuje jednocześnie, jest może jakaś inna funkcja analogiczna do sleep() w php'ie ? trochę szukałem, lecz nic satysfakcjującego nie znalazłem ;/ PS wiem, ze zawsze można użyć setTimeout i wywołać funkcję w której znajduje się setTimeout i zrobić licznik(czy cos w tym stylu) a następnie warunek i przerwać, gdy osiągniemy cel, zadaje to pytanie jedynie z czystej ciekawości czy istnieje jeszcze coś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował jacek21 3.12.2012, 19:30:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 20:47 |