![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2011 Skąd: R do M / Sanniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Borykam się z z przekazaniem zmieniej z fukcji do fukcji, szczerze kiedyś to pisałem ale nie wiem jak to ogarnełem teraz potrzebuje dodać zmieną chciałem łopatologicznie deklaruje w fukcji przy wprowadzaniu $nr_rej = $_POST["nr_rejs"]; i tu trzyma dane ale przechodząć dalej do funcji powrót nie trzyma tych danych, pytanie się nasówa czy przy każdej fukcji musze dodawać zmieną $nr_rejs
Pozdrawiam Łukasz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2011 Skąd: R do M / Sanniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niemniej kod pełen bałaganu i proponuję, abyś sprawdzał sobie (przynajmniej na etapie programowania) zawartość tablicy $_POST na samym początku skryptu:
a no dziękuje to akurat zaczeł robić wszstko to co napisałeś posprawdzałem i na co wychodzi że, "case" nie trzyma nie posta do zmienej - danych do zatwierdzenia, wyżej w kodzie w przyciskach dorobiłem
i tu ładnie pokazuje pod każdym guziczkiem zmieną --- po kliknieciu jesli potwierdze a wypluwa nie zapamientaną zmiena $nr_rej nie jest zapamietana
no już brak mi pomysłów poniższe zrobiłem już w każdym miejscu i utknełem dlaczego pod guzikami przekazuje zmieną i nie jest zapamietana pierwszy raz się spotkałem z takim przypadkiem, a pozatym nie wiem jak to możliwe wczoraj wujek google nie chciał poradzić, manualem też się nie doczytałem. a dokładnie utknełem tu bo tu nie zapamietuje
siema all no to tak udało się dziękuje wszystkim za wsparcie i podsuniecie rozwiązania, sprawa okazała się bardzo banalna chodz wiem ze istny bur.... w kodzie no to tak $_post co kazdego casa nie mógł deklarowac tej samej zmienej wiec krok po kroczku z kazdego cese wychodziłem z nową zmieną aż do końca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wiec isercik się wykonał wiec dalej walka temacik do zamkniecia Ten post edytował eviance 27.11.2012, 13:41:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 09:25 |