![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 3 Dołączył: 19.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Więc planowałem stworzyć metodę która by mi pobierała z bazy danego użytkownika, by następnie wyciągnąć po za klasę jego dane. Aczkolwiek nie mam pojęcia jak wyciągnąć całą tablicę.
A następnie poza klasą:
I niestety zwraca pustkę.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 3 Dołączył: 19.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie trzeba. Zmęczenie przepisywaniem kodu od rana sprawiło że przeoczyłem taką kwestię:
w metodzie dałem: $this -> user = $row; A za klasą starałem się odwołać do zmiennej z klasy a nie do tego co wyrzucam. czyli zamiast print_r ($profil-> row); ma być print_r ($profil-> user); Aczkolwiek z drugiej strony, zadam pytanie z tej beczki. Jak sprawić, by w takim razie zamiast 1 odpowiedzi, to zapętlić by wyrzuciło wszystkie dostępne wartości? chodzi mi o odpowiednik:
owszem, szukając po ID zawsze będę mieć 1 wynik. Ale jeżeli bym szukał po czymś co może się powtarzać, to chciałbym by wszystkie znalezione rzeczy mi wypisało jakoś Ten post edytował Arhimenrius 27.11.2012, 00:47:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 03:06 |