![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Stworzyłam następujący kod : fromularz który przekazuje pesel do pliku php : oraz skrypt w php zwracający informacje w formacie JSON :
Moje pytanie brzmi : w jaki sposób mogłabym odwołać się do pliku obsłgującego żądanie get przy pomocy file_get_content ? Znam składnię tej funkcji , jednak nie potrafię zastosować tego do swojego przykładu.Z góry dziękuję ze pomoc. Ten post edytował Klawiatura 24.11.2012, 13:17:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kody są napisane przeze mnie a pliki umieszczam na tym samym serwerze.
To jest zadanie w ramach umiejętności tworzenia usług rozproszonych, nie ja wymyśliłam jego treść. To czego nie wiem to gdzie powinnam umieścic kod który mi wskazałeś.W formularzu podaję nazwę do pliku php który ma się wywołać po naciśnięciu przycisku. Jezeli używam file_get_content to w podanym pliku umieszczam to co napisałes, a w osobnym moje tablice i instrukcje warunkowe ? Nie rozumiem istoty sprawy,dlatego piszę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 06:45 |