Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Windows 8 i partycja recovery
webmaniak

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
mam obecnie zainstalowany na laptopie windows 7 HP. Mam również partycję recovery - zajmuje ok 20GB. Dzięki tej partycji - tak mi się wydaję - mogę instalować sterowniki do laptopa poprzez klawisz F4 i wybranie określonej opcji. Mam też płytę z Windows 7 no ale tam jest czysty system. Teraz do meritum sprawy:
Chciałbym zainstalować sobie system Windows 8, ale nie wiem co się stanie z tą partycją. Jak dla mnie nic nie powinno się stać gdyż jak ją nie zaznaczę do usunięcia to przecież się nie usunie. Ale nie wiem jak jest w rzeczywistości i o to własnie pytam. Czytałem opinie że nie będę miał do niej dostęp. Zatem tu moje kolejne pytanie: nawet jak nie będę miał do niej dostęp to ona i tak będzie, to czy później - kiedyś znowu wrócę do win7 to odzyskam do niej dostęp? Jak jest jeśli chodzi o sterowniki w win8? Pobierane są z automatu do laptopa? Win7 też-wg kolegi pobierała sterowniki, ale ja nigdy tego nie doświadczyłem ;/
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sazian

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

hmm..
dziwne mam na dysku win7, linuxa mint(na tym obecnie pracuję) oraz debiana testing (na tego będę się przenosił).
Na obu systemach widzę partycję recovery
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:57