![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam zainstalowanego PHP-FUSIONA na swoim serwerze.
Problem polega na tym, że niby serwer zaatakował wirus, i miałem pozarażane niektóre pliki. Więc usunełem wszystkie pliki tego CMS'a, i wrzuciłem od nowa (tabele w bazie zostały). I teraz pytanie. Czy podczas instalacji PHP-FUSIONA od nowa, używając tych samych prefiksów do tabeli co są już w bazie, usune dane z tej bazy? Bardzo mi zależy by tych danych nie stracić. Pomóżcie, dzięki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) __ Przepraszam za double-post. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem po prostu ciekaw czy jak wpisze ten sam prefix, to czy czasem nie utworzą mi się tak jak by te same tabele, tylko że bez dnaych.
Dla pewności zrzuć sobie kopię bazy danych, jeśli dane się wykasują to przywrócisz kopię, przecież to żadna filozofia. Chodzi o to, że stronke klubową zrobił kolesiowi taki gościu, i po prostu ten koleś nie może z tym gościem się skontaktować i nie ma danych do bazy danych. Więc nie mam możliwości exportowania danych |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 02:06 |