![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie długo chcę zacząć szukać pracy jako Młodszy Programista PHP. Szukam osoby, która ma doświadczenie w temacie i pracuje w firmie webdeveloperskiej. Sam od około 2 lat uczę się PHP. Trochę drobnych projktów już przerobiłem niemniej jednak muszę sobie wszytko poukładać. Znam: -podstawy PHP OOP -podstawy Zenda 1 Proszę wysyłać oferty z ceną za 1h na adres karkonosze(małpa)promax.media.pl Ps: Chciałbym poznać dobre praktyki programistyczne komentowanie itd... Korepetycje zdalnie przy pomocy programów skype oraz temaviver. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo sam mam w tej chwili 20, edukuję się powiedzmy cały czas, kiedy tylko mogę, do tego dochodzi ostatnia klasa technikum więc i matura i egzamin zawodowy przede mną (informatyka) i czasami miewam takie myśli co będę robił po szkole (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) skoro z programowania cały czas się rozwijam, ale czy warto iść w takim kierunku jak php/html/css/js itp, ogólnie wszystko co związane z tworzeniem stron www oraz aplikacji. Teraz np. wspólnie ze znajomym (on flash, ja php) budujemy admina, do końca roku powinno się pojawić na forum to co uda nam się osiągnąć (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Czasami mam gorsze dni związane z programowaniem tzn to co opisałem wyżej, a co by było gdyby ... no właśnie zawsze coś mnie martwi, ale nie wiem co (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lecz myślę, że skoro jesteś 7 lat starszy ode mnie, to możesz mieć większe doświadczenie w programowaniu albo sądząc po Twoim "znam" dopiero zacząłeś. Ten post edytował Szymciosek 14.11.2012, 00:30:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:33 |