![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Witam widziałem w internecie na jakimś tutorialu że strone można jakoś
zrobić w gimpie , i mam takie pytanie czy to by było od razu zakodowane ? bo ja to robie strone ręcznie z części różnych szablonów stron z internetu , to do holery roboty a strona i tak jakaś dziwna , a w tym tutorialu jakoś tak łatwo mu to szło i taka ładna profesionalna strona mu wyszła . a wy jak robicie strony ? http://www.gimpuj.info/index.php?topic=6728.0 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolego @up ja Twoich wypowiedzi nie komentuję oraz nie krytykuję Twojej pisowni więc daruj sobie szczeniackie dogryzanie i nie tutaj nie chodzi o byle jakie pomachanie pędzlem tylko o możliwości
Ten post edytował XP'ek 8.11.2012, 13:02:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolego @up ja Twoich wypowiedzi nie komentuję oraz nie krytykuję Twojej pisowni więc daruj sobie szczeniackie dogryzanie i nie tutaj nie chodzi o byle jakie pomachanie pędzlem tylko o możliwości Czytaj ze zrozumieniem. A poza tym przedstaw mi solidne argumenty przewagi PS nad GIMPem w zakresie tworzenia szablonów stron internetowych lub wszystkiego innego co jest określane jako "web design". Jakbyś się trudził, to odpowiem za Ciebie... Nie ma żadnych. PS będzie lepszy jedynie dla grafików, którzy np. profesjonalnie tworzą plakaty, ulotki lub cokolwiek innego co idzie do druku. W każdej innej formie programy te nie odbiegają od siebie, szczególnie dla początkujących nie będzie miało to znaczenia poza ewentualnym odchudzeniem portfela. Ten post edytował !*! 8.11.2012, 13:24:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 10:53 |