![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 517 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam poniższy kod generujący mi krotkę w tabeli
user po uruchomieniu skryptu otrzymuje tabelkę z wypełnionymi danymi wysłanymi z forma i to jest oki, ale chciałbym wpisać w poszczególne krotki wartości początkowe, które powinny być wyświetlane na wejściu, dopiero po ewentualnej zmianie przez usera powinny być podmienione, nie do końca wiem jak to napiać. Kombinowałem z testowaniem if(empty($_POST['WSK1'])) echo..... i tu się zamotałem. proszę o pomoc w temacie. Ten post edytował krzesik 6.11.2012, 12:33:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem, masz sobie formularz (oczywiście to schematyczne rozwiązanie):
zawiera on pewne wartości początkowe, załóżmy więc, że ich podstawienie wygląda tak: I teraz po przesłaniu formularza ten formularz jest ciągle widoczny, ale ma już mieć nie koniecznie wartości początkowe lecz te wpisane przez użytkownika (chyba, że tych wartości nie zmieniał)? Czy użytkownik może pozostawić puste pole?
Nie jestem pewien czy właśnie coś takiego chcesz osiągnąć? Ten post edytował b4rt3kk 6.11.2012, 13:29:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 17:00 |