![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc mam taki formularz kontaktowy:
kontakt.php
wyslij.php
Po wypełnieniu formularza i naciśnięciu 'Wyślij' pisze, że mail został wysłany. Sprawa wygląda tak, iż te emaile nie dochodzą na wskazany adres email. Patrzyłem na dwóch emailach 4 godziny temu i na żaden nie doszedł.. A więc. Co jest źle? Jak to naprawić? Ten post edytował mateŁusz 4.11.2012, 00:01:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Nie zakładam nowego tematu, mam taki sam problem:
Kod <html> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <meta name="Description" content=" [wstaw tu opis strony] " /> <meta name="Keywords" content=" [wstaw tu slowa kluczowe] " /> <meta name="Author" content=" [dane autora] " /> <meta name="Generator" content="kED" /> <title>Recenzje PBF / Kontakt</title> <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" /> </head> <body> <div class="cale" style="background:rgba(255,255,255,0.4)"> <div class="logo">Recenzje PBF</div> <div class="menu"><a href="index.html">Strona Główna </a>|<a href="recenzje.html"> Recenzje </a>|<a href="kontakt.html"> Kontakt</a></div><br /> <div class="tekst"><h2>Kontakt</h2> <form action="go.php" method="POST"><fieldset><legend>Skontaktuj się ze mną!</legend> Imię: <input name="imie" /><br /> Nazwisko: <input name="nazwisko" /><br /> Wiadomość: <textarea cols="50" rows="10" name="wiadomosc"></textarea><br /> <input type="submit" value="Wyślij" /></fieldset></form></div><br /> <div class="stopka">Copyright ? by recenzjepbf.cba.pl</div> </div> </body> </html> go.php Kod <html> <body> <?php $wiadomosc = $_POST['wiadomosc']; $imie = $_POST['imie']; $nazwisko = $_POST['nazwisko']; $to = 'exemu@op.pl'; $error = 'Wystąpił błąd.'; if(mail($to, "Nowa Wiadomość", $wiadomosc)) { echo 'Wiadomość wysłana pomyślnie'; } else { echo $error; }; ?> </body> </html> Niby pisze, że wysłano wiadomość, ale nie dochodzi. Serwis mam na cba.pl. Aevon, a gdzie method? Kod <form action="MailHandler.php" id="ContactForm">
Ten post edytował Exemu 4.11.2012, 19:10:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 05:17 |