![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
on dłużego czasu poszukuje skryptu pokazującego warunki pogodowe na mojej stronie www. Do te pory miałem skrypt wyciągający informację z onetu, lecz coś pozmieniali w onecie i nic już u mnie nie świeci. Przedewszyskim chodzi mi o czeskie ośrodki narciarskie. Czy ktoś pomoże mi coś takiego napisać , a może ma gotowca. Czytałem na forum o meteoprog.pl i xml, ale nic nie znalazłem na ich stronie. Napisałem do na priv do jedengo z użytowników i czekam na informację po widzę na jego stronie , że to hula. Strona http://jastrzebieonline.pl/ Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
modern-web dziękuję za propozycję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeżeli masz czas to chętnie poczekam. Nawiasem mówiąc sam bym chciał się nauczyć, ale wiem, że to mi trochę czasu zajmie. Przejże też to co wysał mi Arcioch, mam przynajmniej jakiś punkt wyjścia. Co do google to nie działa - już probowałem.
Może ktoś ma jeszcze jakieś informację i chce się podzielić ? Dziękuję Wam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 11:53 |