![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właściwie to tytuł powinien być zdaniem twierdzącym:P Co się stało, że Planeta nie agreguje wpisów? Od ponad miesiąca nie było żadnego nowego wpisu, a zdarza mi się od czasu do czasu przeglądać niektóre blogi i z tego, co widziałem, to na kilku pojawiły się nowe wpisy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Będzie też niesamowita okazja, żeby pokazać temu równie niedobremu Zarządowi, który już stracił w Was nadzieję, że jednak coś da się zrobić.
Oficjalnie i bez wszelkich ogródek informuję, iż kod planety został udostępniony na githubie: https://github.com/php-pl/Planeta Obecna wersja była pisana lata świetlne temu jeszcze pod Symfony 1.0.16 Sugeruję, że byoby dobrze: 1). Sprawdzić co zabijało serwer przy wyświetlaniu głównej 2). Przemyśleć sprawę przeniesienia kodu na Symfony2 bądź inny framework, ew. rezygnację z każdego. Zanim Wy ogarniecie temat, ja wyprostuję swoje sprawy i pomyślmy nad jakimś sensownym cyklem wydawniczym i ew. uprawnieniami dla osób, które opiekowałyby się kodem do momentu publikacji online (to rezerwuję dla Zarządu) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 13:32 |