![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wykonałem projekt graficzny strony dla lokalnego klubu GKS Pniówek 74' Pawłowice i proszę o jego ocenę. Jest to mój pierwszy layout.
Link |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żółta czcionka się niby rzuca w oczy... ale na tym białym tle jest ledwo czytelna.
Poza tym, strona jest bardzo duża (biorąc pod uwagę ilość informacji, które się na niej znajdują), wszystko jest olbrzymie - spokojnie można by sporo elementów zmniejszyć i ustawić tak, aby większość była widoczna zaraz po otwarciu strony. Po otwarciu obrazka, na mojej rozdzielczości widać tylko górne linki, logo i sporą część tego bannera. Pomysł bardzo fajny, prosto i przyjemnie, bez miliona zbędnych aktualności - z ciekawości zajrzałem na inne strony klubów i na większości z nich nie potrafię się odnaleźć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym, strona jest bardzo duża (biorąc pod uwagę ilość informacji, które się na niej znajdują), wszystko jest olbrzymie - spokojnie można by sporo elementów zmniejszyć i ustawić tak, aby większość była widoczna zaraz po otwarciu strony. Po otwarciu obrazka, na mojej rozdzielczości widać tylko górne linki, logo i sporą część tego bannera. Wiem, że jest za duża. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Synek. 19.10.2012, 13:49:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 19:42 |