![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio w temacie w php Poczatkujacy w temacie "Kto jest adminem? " napisalem ze nie pisze polskich znakow...i ktos sie "przyczepil" (bez obrazy) a patrzcie: Cytat czego czesc manuala mam po polsku a czesc nie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) czasami jest to wieksza czesci a czasami mniejsza... to pisal invx
Cytat Dokladnie
To pisal rzseattle
Zamykam, pozniej usune. Cytat Witam
To pisal boya
zalozmy ze wzucam do form-a takie cos: <a href="www.wp.pl">link</a> teraz to przezuca przez skrypt ktory ma za zadanie powycinac mi znaki " i zostawic [...] i moglbym tak caly czas...wiec czy pisac polskie znakki czy nie...bo jak jakis gosciu z zagranicy wejdzie to "krzaczki" zobaczy a nie polskie znaki... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Placem wskazującym prawej ręki. Shift (lewy) naciskam palcem "serdecznym" i "małym" (lewa ręka) a Enter tak samo tylko, że prawa ręka.
to piszesz jak moja babcia na maszynie do pisania ... dla mnie wciskanie spacji palcem wskazującym jest conajmniej nieergonomiczne jak nie wykrzywiające palce ... bez urazy oczywiście |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:27 |