![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam napisałem skrypt który dodaje po kliknięciu inputy. Do każdego inputa jest kolejny button obok, który odsłania dodatkowe opcje do wypełnienia lecz one się nie pojawiają. Problem jest w kodzie który ma się właśnie pojawiać bo gdy go zastąpię obojętnie czym np : "dupa" to już działa i się pojawia , więc nie wiem co jest nie tak może opcje zwiększania nazwy o +1. Mam też pytanie jak zrobić żeby ilość inputów była maksymalnie równa 10. a jak ktoś dalej będzie chciał powiększyć to pokaże się napis nie można dodać kolejnego inputa.
Ten post edytował nikestylex7 18.10.2012, 11:01:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
tylko że ja mam kod html wpakowany w skrypt.
Ten kod dodaje mi inputy. widzimy tutaj miejsce w ktorym mialem formularz z dodatkowymi danymi. Chciałbym to jakoś uporządkować. Czyli skrypt dodaje mi inputy po kliknieciu butonu. Jak doda inputa to razem z nim dodaje dodatkowe opcje czyli button jak nacisniemy to wyswietla formularz z dodatkowymi danymi. To jest takie jedno w drugim. Jeszcze raz klikam buton dodaje inputa klikam obok buton pojawia mi się dodatkowa opcja do tego inputa. Mogę to jeszcze jakoś wytłumaczyć. To jest na takiej zasadzie najpierw imie i nazwisko osoby pierwszej klikamy plus wyswietlaja sie dane dodatkowa wiek itp dodajemy plus i dodaje nam się kolejny input i to samo . Ten post edytował nikestylex7 18.10.2012, 11:37:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:08 |