Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [CMS]Dokuwiki
ShadowD

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Mam pytanie dotyczące dokuwiki, staram się dopasować szablon do swoich potrzeb i napotkałem problem a dokładniej nie wiem jak mogę zmienić styl ekranu logowania i rejestracji.

Prosił bym o podanie katalogu w którym jest plik z stylami bądź formularz logowania i rejestracji.

Z góry dziękuję za pomoc...
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
-gox-

Goście

No to se zobacz jakie masz style w ekranie logowania, odpal TC i poszukaj tego ciagu znakow... w plikach tego dokuwiki..
+Quote Post
f1xer

-----

Niestety dokuwiki nie używam ale wiem jedno FireBug to potężne narzędzie wystarczy zainstalować, włączyć po czym najechać kursorem na nieznany element kliknąć prawy przycisk wybrać Zbadaj Element i proszę masz kod html + wykorzystane css (razem z nazwą klas i pliku z definicją stylów) zakładam że używasz FireFoxa jeżeli nie to czas najwyższy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Do IE też jest taki dodatek ale przy FireBugu to on się chowa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
+Quote Post
ShadowD

-----

Korzystałem z ie ale odkąd programuję staram się tępić owych ludzi...

Co do pierwszego posta, niestety nie ma tak łatwo próbowałem z 30 min siedziałem i szukałem po plikach tego stylu ale nie ma próbowałem również dodać w pliku strony odpowiedni kod lecz nic się nie zmienia...

A FireBuga zaraz zainstaluje...

Ten post edytował ShadowD 4.08.2008, 19:13:51
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.12.2025 - 15:01